Lambapiimaga seep

 765  850

See lõhnav seep on rikastatud ökoloogilise sheavõi ja Nyonsi oliiviõliga, kahe koostisosaga, millel on nahka pehmendavad ja kaitsvad omadused. Seep on õrnalt lõhnastatud meeldiva jasmiini, pirni ja mimoosi aroomiga.

Laos

Suurus:
Tasuta tarneni on puudu
Meriinovill
Toodetud Leedus
Sertifitseeritud käsitöötooted
Vastab suurusele
Klientide arvamused

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Lisateave

Kogus: 100 g.
Seep sisaldab ökoloogilist lambapiima, mis on rikas vadaku, valkude, glükoproteiinide ja rasvhapete poolest. Need koostisained aitavad võidelda naha vananemise ja akne vastu, samuti rahustavad, taaselustavad ja niisutavad nahka. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Seep on õrnalt lõhnastatud meeldiva jasmiini, pirni ja mimoosi lõhnaga.

ÖKOLOOGILINE LAMBAPIIM
Juba Vana-Egiptuses tunti ja kasutati seda piima selle nahka pehmendavate ja rahustavate omaduste tõttu. Lambapiima iseloomustab kõrge rasvasisaldus, spetsiaalselt loodud tundlikule ja õrnale nahale. Prantsusmaal, Provence’is Nyonis asuvas tehases valmistatud seep. Parfüüm on loodud Grasse’is, parfüümide pealinnas. Naudi seebi õrna ja magusat lõhna.

Kaupade kohaletoimetamine

Kohaletoimetamine DPD kulleriga koju, kättesaamine OMNIVA või DPD pakiautomaadist. Saab valida ka saatmise välisriikidesse. Lisateavet tarnevõimaluste kohta leiate siit.

Tagastamine

Kaupa saab tagastada 30 päeva jooksul alates ostu või kättesaamise kuupäevast Omniva pakiautomaadi kaudu, posti teel või muul teile sobival viisil. Täpsema informatsiooni leiate siit.